Moti sot në Maqedoninë e Veriut paradite do të jetë i nxehtë dhe me temperatura të larta ndërsa pasdite moti do të jetë jostabil dhe me reshje shiu.

Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri në 20 gradë, ndërsa e ditës deri në 36 gradë Celsius.