Moti në vend do të jetë me diell dhe I nxehtë ndërsa do të fryjë edhe erë nga drejtimi verior.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej 16 deri 19 gradë Celsius ndërsa ajo e ditës 25 deri 33 gradë Celsius.