Motrat Nora dhe Era Istrefi kanë vendosur që në një mënyrë të veçantë të urojnë festën e 28 Nëntorit.

Këtë e kanë bërë përmes një fotografie të përbashkët të publikuar në rrjetet sociale.

Të dyja ato shfaqen duke bërë shqiponjën në qytetin grek të Athinës.
“Krenarë ku’do që jemi” ka shkruar Era në këtë imazh.