Sahidja dhe Safetja janë ndër këngëtaret më të dashura për publikun e muzikës popullore.

Për vite me rrallë, kanë qenë të perfolura jo vetëm për muzikën që kultivojnë, por edhe për jetën e tyrë private.

Te dya janë mjaft aktive në rrjete sociale ku publikojnë foto nga jeta profesionale dhe private.

Sot ato përmes një postimi kanë treguar se kanë humbur një person shumë të rëndësishëm.
Ato humbën mësuesin e tyre të parë të muzikës.