Një video e prodhuar nga stafi i Joe.co.uk po bën xhiron e botës.

Ajo është frymëzuar nga videoklipi i fundit i këngës “I Love It” që performohet nga Kanye West dhe Lil Pump.

Por personazhet e videos janë pikërisht tre pjesëtarët e Manchester United.

Jose Mourinho, Phil Jones dhe Chris Smalling. Shikojeni se nuk do të zhgënjeheni.