Mozzik dhe Loredana ende nuk e ndjekin njëri-tjetrin në Instagram, pavarësisht spekulimeve për një ribashkim pas ndarjes së tyre tash e një kohë.

Megjithatë, reperi pëlqen postimet e ish-gruas në llogarinë e markës së saj të re me produkte të make-up ku edhe shihet në listën e ndjekësve ku janë vetëm ai dhe reperja.

Loredana ndau një fotografi të re në Instagramin me emër 1218beauty të cilin Mozzik e pëlqeu në mesin e më shumë se 10 mijë njerëzve.

Mos ky detaj dëshmon ribashkimin e tyre?