Gjatë natës së kaluar (06/07.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 444 shkelje të masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse.

Ministria për Punë të Brendshme apelon deri tek qytetarët që ti respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria dhe të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.