Gjatë 24 orëve të fundit (24/25.09.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar gjithsejtë 647 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga MPB në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-