Sot në rrugën lokale midis fshatrave të Shkupit Zelenikovë dhe Moranë, policia ka arrestuar 29-vjeçarin Orhan Ameti, për të cilin ishte lëshuar urdhër arrest për vrasjen që ai kreu pothuajse dy vjet më parë, mëson “Sloboden peçat”.

Vrasja është kryer më 20 dhjetor 2017 në rrugën John Kennedy në Çair ku mbeti i vrarë 24 vjeçari Burim Idrizi nga Shkupi.