Ministria për Punë të Brendshme në ueb faqen e saj ka shpallur flet-arrestin ndërkombëtarë për Nikolla Vbojminovski, i cili ka sulmuar deputetin Zijadin Sela më 27 prill.

Vojminovski është i dënuar me 13 vite burg dhe ngarkohet me tentim vrasje, por gjykata ka vendosur që ai të mbetet në arrest shtëpiak derisa vendimi të bëhet i plotfuqishëm.