`SPB- Kumanovë ka marrë nasa për policen e cila u shfaq në rrjetet sociale duke vozitur me këmbë mbi timon.

Nga MPB për TetovaSot thonë se policja është punonjëse në stacionin policor të Kumanovës, me inicialet D.J, dhe se e kanë denoncuar te kontrolli i brendshëm i MPB-së.