Tifozët polakë janë tashmë në qendër të vëmendjes. Në një kafene në sheshin kryesor në qendër të Shkupit ka pasur një kaos të vërtetë.

Fillimisht, dukej se ishte një luftë fizike midis polakëve dhe njerëzve në kafene, por nga Ministria e Brendshme menjëherë dolën me detaje.

Tifozët mysafirë janë përleshur mes veti, deri tani katër vetë janë arrestuar.

“Bëhet fjalë për përleshje mes veti të tifozëve polakë. Shumë shpejt ndërhynë oficerët e policisë dhe 4 persona janë arrestuar për momentin”, tha ministria e brendshme.

Maqedonia dhe Polonia nesër (20:45) do të peshojnë forcat e tyre brenda kualifikimeve për EURO 2020.