Ministria e Punëve të Jashtme kumtoi se deri tani nuk kanë kërkesa për ndihmë nga qytetarët e Maqedonisë për zjarret në Greqi dhe u rekomandon shtetasve të Republikës së Maqedonisë t’u shmangen udhëtimeve në rajonet e Atikës në rrethinën e Athinës.

“I informojmë qytetarët se tani për tani qytetarët e Maqedonisë nuk kanë kërkuar ndihmë në Përfaqësinë tonë diplomatiko-konsullore në Athinë. Për shkak të zjarreve në Greqi është shpallur gjendje e jashtëzakonshme”, thonë nga MPJ.

Kontakt telefoni i Përfaqësisë diplomatike konsullore të Republikës së Maqedonisë në Athinë është 0030 694 474 3071.

Artikulli paraprakQytetarët mund të dorëzojnë kërkesa për privatizim të tokës shtetërore
Artikulli tjetërMPJ greke falënderon Maqedoninë për ndihmën dhe përkrahjen