Solomoni pesëvjeçar u bë një hit viral.

Nëna e tij Leni Lutui postoi një video të djalit të saj që festonte fundin e trajtimit të tij të kancerit me disa lëvizje të Michael Jackson.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Seattle, Uashington, ku djali vallëzonte dhe këndoi së bashku me këngën klasike “Billie Jean” ndërsa mbante një mikrofon argjendi të ngjashme me atë të mbretit të Popit.