Drejtori i përgjithshëm i Ndërmarrjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime-Shkup”, Ardijan Muça sot bashkë me nxënësit e shkollës fillore “Dituria” Saraj kanë shënuar Ditën e Alfabetit Shqip.

“22 drunjë për nder të 22 nëntorit – Dita e Alfabetit Shqip! ✌
Ashtu siç e duam gjuhën, vendin dhe shkronjat tona të arta ABC, ashtu dhe po e festojm ditën e alfabetit me nxënësit e Shkolla Fillore ”Dituria” Saraj.
Këta nxënës e ✍ shënuan historinë e gjeneratës së sodit, ku për nder të 111 vjetorit të Ditës së Alfabetit, mbjellëm 22 drunjë në Saraj, ku 11 drunjë janë mbjell në anën e djathtë të parkut dhe 11 drunjë tjerë i mbjellëm në anën e majt të parkut.
Urime Dita e Alfabetit! ❤ “, ka shkruar Muça në facebook.