Drejtori i NP “Paqrqe dhe Gjelbërime ” Ardijan Muça së bashku me ekipin e tij vazhdojne me gjelbërimin e qytetit. Në postimin e tij, Muça i ka ndihmuar edhe punëtorëve në ujitje duke u dëshmuar skeptikëve se edhe pse në postin e drejtorit, ia ka dalur. Ja postimi i tij i plotë:
Më thanë mirë po ti drejtor s’di me ujit, por ja dola 😉 bile bile edhe ju ndihmova puntorëve me punë 💪😎.
Bul.Bosna dhe Hercegovina do lulëzoj me fidanet e ri 🌳🌳 dhe gjelbërimin e ri 🍀😍

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=278446830398841&id=100047005792787

Artikulli paraprakMinistri Osmani nesër nënshkruan marrëveshjet për këshilltarët ekonomikë
Artikulli tjetërShaqiri: Vazhdojmë të digjitalizojmë punën e administratës shtetërore për qytetarët dhe bizneset