Pas djiegies së pushimores ditë më parë në malin Gazi Babë, drejtori i NP ‘Parqe dhe Gjelbërime’ Ardijan Muça së bashku me kreun e Shkupit Petre Shilogov dhe ekipin e tij sot ndërtuan një pushimore të re, sipas standardeve të duhura. Madje, për keqbërësit Muça ka një mesazh: Nuk keni forc me prish, sa kam unë vullnet me ndreq! 😉

Nuk e di se kush e djegi pushimoren në malin Gazi Babë 😬🤦‍♂️, por sot po e ndërtojm një të re 🥰 dhe bashkë me kryetarin e qytetit Petre Shilegov inspektuam punimet për t’u sigurar që pushimorja jo vetëm të jetë e bukur por edhe të ketë standartet e duhura.
🤷‍♂️ Ç’të bëjm, e duam qytetin tonë ❤-thotë Muça