Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça vazhdon realizimin e projekteve në Qytetin e Shkupit.
NPërmes një postimi në fejsbuk drejtori Muça bën të ditur se gjatë ditë së sotme i është bashkangjitur edhe punëtorëve në terren për ti motivuar por edhe për siç thotë për ta vlerësuar punën më shumë, përcjell Aktuale.mk
Muça jep premtimin: Shkupi do të lulëzojë me gjelbërim!

Ja postimi i plotë:
I lumtur jam kur punoj në terren me punëtorët 👷👷, sepse edhe i motivoj ato por edhe ia di vlerën më shumë punës! 🥰🌳🙏
Shkupi do të lulëzojë me gjelbërim!