Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça vazhdon realizimin e qëllimit, që të ndryshojë pamjen e qytetit të Shkupit.

Edhe sot drejtori Muça me bashkëpunëtorët e tij kanë vazhduar aktivitetet për gjelbërimin e Shkupit.

Qyteti që e duam të gjithë
Nga sot Shkupi me gjelbërim të ri, sepse po realizojmë projektin më të ri #ShkupiMicro2020 që do i sjell pamje të re qytetit
Shihni vet dallimin