Deputeti i LSDM-së Darko Kaeski ka rezultuar pozitiv me Covid 19. Ndërsa pritet të dalin rezultatet edhe për një deputet tjetër.

Për këtë arsye, shumica nuk ka mundur të sigurojë forum për të filluar seancën e 30-të në të cilën mes tjerash në rend dite ndodhen Ligji për Regjistrim, Interpelanca e Opozitës e ngritur për Nikolla Dimktrovin dhe një sërë ligjesh të tjera.