Pas bujës në emisionin ‘Mirage’ Naim Abazi ka bërë një reagim në llogarinë e tij në ‘Facebook’ për Halil Kastratin.

Këngëtari Naim Abazi ishte së fundmi pjesë e emisionit ‘Mirage’ aty ku përveç karrierës dhe jetës private foli edhe për hoxhën e humanistin Halil Kastrati.

Pas bujës së madhe të intervistës në të cilën foli për anën humanitare të Halil Kastratit dhe tregoi se edhe ai e Mihrija kanë ndërtuar dy shtëpi, Naim Abazi ka ardhur me një reagim në ‘Facebook’ nëpërmjet të cilit ka sqaruar gjithçka lidhur me deklaratën e tij të dhënë në ‘Mirage’.

Në vazhdim ua sjellim intervistën e plotë dhe më poshtë reagimin e Naim Abazit./Lajmi.net/