Këngëtari Naim Abazi në ‘Mirage’ ka folur edhe për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati.

Këngëtari Naim Abazi vjen me një intervistë ekskluzive në emisionin ‘Mirage’ aty ku flet për shuë të pathëna, shkruan lajmi.net.

Abazi foli rreth karrierës së tij muzikore dhe asaj televizive, jetës private, por i ka thënë edhe disa fjalë për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati.

Ai ka thënë se Halil Kastrati po i ndërton shtëpi me paratë e të tjerëve dhe shumëçka tjetër.

Intervistën ekskluzive ua sjellim në videon në vazhdim të cilën nuk duhet ta humbisni.