Naser Muharemi emërohet drejtor organizativ i Klinikës Universitare për Kardiologji në Shkup. Muharemi është drejtori i parë shqiptarë që emërohet në krye të kësaj klinike universitare.

Ndryshe drejtori Muharemi është ekonomist i diplomuar nga Komuna e Sarajit e Shkupit dhe deri më tani ka punuar në Ministrinë e Pushtetit Lokal të republikës së Maqedonisë.

Artikulli paraprakSHGM shënon Ditën ndërkombëtare për dhënien fund mosndëshkimit të krimeve kundër gazetarëve
Artikulli tjetërRritja e rrogave,takohen MASh dhe SAShK