Vëllau i Ramush Haradinaj kryeministrit të Kosovës Daut Haradinaj sot në mesditë u ndalua në aeroportin e Vjenës.

Dauti deklaroi se ndalesa ishte vetëm disa minutëshe dhe falëderoi autoritetet austriake për korrektesën e treguar.

evn