Për shkak të reshjeve të rrëmbyeshme të dëborës në drejtimin rrugor Mavrovë udhëkryqi Dibër dhe anasjelltas, është vendosur ndalesë për automjeteve të rënda transportuese.
Siç kumtoi LAMM, ndalesa hyn në fuqi nga ora 17:10.