Komunikacioni në rrugën magjistrale Shkup – Prishtinë nga vendkalimi kufitar i Kosovës “Han i Elezit” deri në Kaçanik prej sot në mëngjes është ndërprerë në të dy drejtimet, për hyrje dhe dalje nga Kosova, për shkak kryerjes së punëve ndërtimore.

Ndërprerje të komunikacionit do të ketë deri në orën 17, ndërsa deri atëherë do të riorientohet.

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë kryesisht të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet e tjera kufitare, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti.