Ndeshja e Serie A në mes të Torinos dhe Spal është ndërprerë. Për shkak të motit të keq.

Shiu i madh që po bie në stadiumin Olimpik të Torinos e detyroi gjyqtarin që në minutën e 19-të t’i dërgoj skuadrat në zhveshtore.

Zyrtar të federatës më pas do të vendosin nëse ndeshja do të vazhdoj apo do të shtyhet për një ditë tjetër.