Pas hyrjes së tifozëve “Ballistët” në tribuna për të festuar titullin kampion, ndërpritet ndeshja për disa minuta në mes Shkëndijës dhe Shkupit.

Pas komunikimit të lojtarëve me tifozët,  lëshuan tribunat dhe fillon ndeshja, ku rezultti është baraz (1:1)