Ndërtesa e cila konsiderohet si më e larta ne Evropë është drejt përfundimit.

Ajo është e ndërtuar mbi një kompleks shatërvanesh ne Shën Petersburg te Rusisë dhe është e lartë 462 metra.

Kjo ndërtesë do te shërbejë si zyrë qendrore për kompaninë gjigante të karburantit Gazprom, e cila ka planifikuar të hyjë në zyrat e reja na fund të vitit 2019.
Aktualisht kjo ndërtesë renditet e 13-ta në listën e ndërtesave më të larta në botë.