Qeveria në seancën e sotme solli vendim se hiqet ndalesa për mbajtjen e ndeshjeve sportive në sportet kolektive.

Siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, në seancë është pranuar edhe rekomandimi i Komisionit për sëmundje infektuese federatat ta fillojnë organizimin e ngjarjeve sportive me respektimin strikt të udhëzimeve për ndeshje pa publik dhe të rekomandimeve të tjera të cilat kanë të bëjnë me ruajtjen e sigurisë shëndetësore të lojtarëve dhe të tjerëve të përfshirë në ndeshjet.

Artikulli paraprakUshqimet që duhet t’i hani për të pasur një pleqëri të shëndetshme
Artikulli tjetërNaser Zyberi në vitin 1998: Bashkimi i votës shqiptare çelës kyç për interesin kombëtar shqiptar