Zyra e jashtme për punë kriminale në Prilep ka ngritur padi penale kundër Xh.o.(58) nga Prilepi për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “ lëndim i rëndë trupor”.

Me 08.02.2019 në Prilep, para shtëpisë së të paditurit, pas një zënke verbale paraprake, ai fizikisht e ka sulmuar M.S.(42) nga Prilepi dhe i ka shkaktuar lëndime të rënda trupore