Dy topa në fushë me dy lojtarë që luajnë çdonjëri me një top? E mundur!

Shembulli vjen nga Maqedonia e Veriut, ku po luhej sfida Makedonija-Akademia Pandev dhe lojtari vendas për të ndaluar atë mik merr një top tjetër dhe ia përplas atij të kundërshtarit, duke vazhduar më pas te topi “i vërtetë”.

Pamjet tregojnë gjithë këtë “komedi” të futbollit maqedonas.