Lëvizja EcoGuerilla ka reaguar për ndotjen e ambientit në fshatin Stermnicë. “Lumi Vardar. Banorë të papërgjegjshëm, hedhin çka munden nga traktori në lum.

Kjo është tragjike, urgjentisht duhet reagim i ashpër nga policia. Minimumi konfiskim i traktorit dhe dënime te ashpra financiare.

Pa dënime te rrepta, ambient te pastër nuk do kemi. Falënderojmë qytetaret qe na njoftojnë për këto vepra joqyteteruese dhe primitive”, thuhet në reagim.

https://www.facebook.com/ecoguerilla.mk/videos/236817943867474/