Procesi i ndryshimit në LSDM po përmbyllet, në interes të qytetarëve dhe përshpejtim të proceseve. Në përputhje me kompetencat statutore, kryetari i LSDM-së ka emëruar 40 kryetarë të rinj të Organizatave komunale të partisë. Kryetarët e sapoemëruar të Organizatave komunale janë:

Marko Gjorginoski – OK Gazi BabëZllatko Quriçevski – OK ManastirJane trajkov – OK NegotinëBorçe Minov – OK BosilovëDragolub Filipovski – OK GostivarGabriela Ristoska – OK KërçovëVllatko Andonovski – OK Makedonska KamenicaSinisha Radeski – OK Makedonski BrogSime Shurbevski – OK MogillëStevo Krstevski – OK VelesGoran Krstev – OK Çreshinovë – ObleshevëPetar Zajkov – OK VallandovëNovica Angelov – OK DojranDonçe Bibanovski – OK IlindenIvan Stojoski – OK NovaciLazar Petrov – OK Demir KapijaBorçe Stojmenov – OK KarbinciDragan Anastaso – ProbishtipSasho Jankoski – OK VevçanBllagojçe Stojçevski – OK DebarcaMuzafer Ramenski – OK PllasnicëQani Seadinovski – OK Centar ZhupaMile Taleski – OK PrilepVasil Kocev – OK VasilevëMarjan Daskallovski – OK StrumicëNikolla Popovski – OK Demir HisarAntonio Simonoski – OK KrivogishtanVlladimir Vidimçe – OK GjevgjeliVojçe Isakovski – OK VrapçishtGoran Todorov – OK KavadarciDarko Bllazhevski – OK JegunovcëSamir Ajdini – OK Mavrorvë dhe RostusheBoban Cvetanovski – OK Nagoriçan i vjetërSasho Stojanovski – OK SopishtëDragan Acevski – OK SarajBorçe Bozhinovski – OK ÇairGjoko KotevskiElizabeta Zelenikovska – OK PetrovecLjupço Toshevski – OK ZelenikovëVanço Mitev – OK Zrnovci

Nga LSDM thanë se bëhet fjalë për figura të përgjegjshme, të ndershme, të afta, që gëzojnë kredibilitet të lartë në vendet ku jetojnë.

“Udhëheqësitë e reja komunale do të jenë pjesë e rëndësishme e mënyrës së veprimit të LSDM-së dhe do të kenë për qëllim që të punojnë në mënyrë aktive në realizimin e masave që janë në interes të qytetarëve. Gjatë ditëve të ardhshme do të emërohen edhe kryetarët e organizatave komunale të tjera të LSDM-së. Fjala vlenë! LSDM po ndryshon që përparimi të vazhdojnë edhe më fuqishëm”, thuhet në komunikatën e partisë.