Pak ditë e ndajnë këngëtaren Rona Nishliu, nga takimi i magjishëm me bebushin e saj dhe mikeshat e kanë surprizuar mamin në pritje, me një dhuratë për djalin, apo vajzën që pritet të vijë shumë shpejt.

Këngëtarja nga Kosova ka potsuar në story dhuratën kuptimplotë që i kanë dërguar shoqet duke i falenderuar ato publikisht.

Albumi i bebes është dhurata që Rona sapo mori dhe me siguri ajo mezi po pret që ta mbushi me kujtimet e të voglit që pritet të vijë në jetë.

Image