Në dy raste të ndara në Gostivar dhe Shkup, kafshohet një adoleshente dhe sulmohet një vajzë

Me 22.01.2019 në ora 22.15 në Stacionin Policor në Gostivar, N.K.(42) nga Gostivari ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth orës 18.10 në rrugën “M.C.Filiposki’, vajza e saj adoleshente është kafshuar nga një qen endacak.

Ditën e njëjtë në ora 10.00 në SPB Shkup, J.P.(37) nga Shkupi ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth oës 08.45 në bulevardin “Koco Racin” në zyrën e avokatit është sulmuar fizikisht nga F.A.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.