Levizja Besa sont mbajti takim në f.Nerasht

Në një atmosferë impozante në fshatin Nerasht u mbajt kuvendi i nëndegës, ku u zgjodhën edhe stukturat e reja të Lëvizjes BESA.

Kuvendarët e nëndegës së Nerashtit, për kryetar nëndege ia dhanë besimin, Shkëlqim Aliji Ekonomist i diplomuar.

Lëvizja BESA do të vazhdojë fuqishëm në risktukturimin e të gjitha strukturave me të vetmin qëllim, që të dalim sa më suksesshëm në zgjedhjet lokale!

Artikulli paraprakMERKO: Ndriçohet shtrati i Drinit të Zi, tash edhe më atraktiv
Artikulli tjetërSot mblidhet Këshilli Europian, liderët e BE vendosin për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë