Në Kuvend sot seanca do të mbajnë Komisioni për politikë të jashtme dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

Në rend dite të dy komisioneve është Propozim ligji për ratifikimin e Marrëveshjes midis Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Këshillit të ministrave të Bosnjë e Hercegovinës për kushtet për udhëtim të shtetasve të dy vendeve.

Artikulli paraprakTentiva për vrasjen e Selës sot përsëri para Gjykatës Penale
Artikulli tjetërSi ta ndalni gjakderdhjen brenda 10 sekondave?