Një bombë e pa eksploduar nga Lufta e parë botërore është gjetur në Manastir në një vend gjatë punimeve ndërtimore.

Sipas informacioneve të MPB dje në stacionin policor në këtë qytet nga ana e të punësuarve në drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim janë njoftuar se nga ana e punëtorëve të firmës Granit gjatë punimeve ndërimore nga kazerma e vjetër në Manastir është gjetur një bombë e pa eksploduar artilerike prej luftës së parë botërore.

Artikulli paraprakIsh koordinatori i Paktit për Stabilitet, Busek: BE të pranojë vendet e Ballkanit që të zgjidhen problemet e rajonit
Artikulli tjetërRrënohet ndërtimi pa leje pranë Kalasë së Shkupit