Në fshatin Lazhec të Manastirit më 16 prill ka lindur viç me dy koka, kafkë të ngjitur, dy palë sy dhe goja.

Viçi merr frymë rregullisht, por veterinerët thonë se mundësitë e tij për të mbijetuar janë të vogla.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e viçit të siguruara nga Tomislav Georgiev.