Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce, i cili së bashku me Kryeministrin Zoran Zaev dhe Zëvendës Kryeministrin për Çështjet Evropiane Bujar Osmani vizituan të lënduarit në Spitalin “8 shtator”.

“Me vjen mirë që ne i pamë të gjithë të plagosurit që janë jashtë rrezikut për jetë, madje edhe ata që janë në kujdesin intensiv janë në gjendje të qëndrueshme. Bëhet fjalë kryesisht për të rinjtë, ndër të cilët është edhe një nga zëdhënëset e EVN-së, e cila është në gjendje të mirë”, theksoi Zaev.

Ai theksoi se hetimi ka filluar që dje dhe shoferi është në gjendje stabile është biseduar me të dje, dhe të cilat do të vazhdojnë. Supozoj se shoferi është personi i cili mund të japë informacione serioze, por edhe vet të plagosurit”, tha Zaev dhe vuri në dukje se ata erdhën për të shprehur mbështetjen e tyre për të plagosurit në aksidentin e trafikut të rëndë.