Kim Kardashian ndihet e “bekuar” që është pagëzuar në tokën e të parëve të saj.

“Faleminderit Armeni për një udhëtim kaq të paharrueshëm,” tha Kim, përmes rrjetit social Twitter.

“Pra, e bekuar që u pagëzova bashkë me fëmijët e mi në Mother See of Holy Etchmiadzin, katedralja kryesore e Armenisë, e cila nganjëherë quhet Vatikani i Kishës Apostolike Armene.”

Fëmijët e yllit Saint, Chicago, dhe Psalmi 5 muajsh u pagëzuan gjithashtu të hënën.

View this post on Instagram

Baptism

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on