Prej 10 deri 15 qershor në Shkup për herë të parë në Shkup do të mbahet festivali ndërkombëtar “FOLK FEST 2019”.

Në këtë festival i cili synon të bëhet tradicional do të marrin pjesë numër i madh e Shoqërive Kulturore Artistike të cilat përmes valleve popullore do të prezantojnë traditën dhe kulturën e shteteve nga të cilat vijnë.

Më poshtë mund të shihni axhendën e këtij festivali

11.12 mbahet te sheshi Makedonija prej orës 20:00

12.06.2019 prej orës 18:00 mbahet në sheshin Isa Boletini Saraj

13,14 mbahet në sheshin Skenderbu prej orës 20:00