Një tridhjetë e katër vjeçar ka përdhunuar një 21-vjeçare në Veles.

Incidenti, siç informojnë nga SPB Veles ndodhi të martën në mbrëmje rreth orës 23:30 tek vendi “Spomen Kosturica”.

Tridhjetë e katër vjeçari  A.T.  duke përdorur  dhunën e ka detyruar të kryejë marrëdhënie seksuale  21-vjeçaren,  me të cilën paraprakisht kanë qenë të njohur.

Siç informojnë nga SPB Veles, është njoftuar prokurori publik dhe po punohet në  zbardhjen e rastit.