Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Suhejl Fazliu sot do t’i nënshkruajë marrëveshjet për bashkëfinancim të projekteve për bashkëpunim ndërkufitar ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovës, të financuara nga Programi IPA të Bashkimit Evropian.

Në nënshkrimin e marrëveshjeve do të flasin përfaqësuesi i Delegacionit të BE-së në Shkup, Freek Janmaat dhe sekretarja e përgjithshme e Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale të Kosovës, Rozafa Ukimeraj.