Aeroporti “Sh. Apostoll Pavle” në Ohër nesër përsëri do të jetë i hapur. Për paradite janë paralajmëruar fluturimet e para dhe aterrimet për dhe nga Cyrihu dhe Milano.

Fluturimet e para çarter në aeroportin e Ohrit do të realizohen më 5 korrik edhe atë prej dhe deri në Varshavë dhe më 25 korrik prej dhe deri në Amsterdam.

Informacione për fluturimet e tjera mund të gjenden në uab faqen e aeroportit të Ohrit.

Artikulli paraprakJovevski : Prokuroria është e gatshme për zbatim të Ligjit të ri, lëndët e PSP-së do të marrin fund
Artikulli tjetërBDI: 600 Euro rrogë minimale për mësuesit dhe infermierët