Nesër pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e Komunës Qendër, Aerodrom, Saraj dhe Studeniçan.

Si bëri të ditur QEMK – Shkup pas njoftimit nga EVN Maqedoni SHA, në periudhën prej orës 08.30 e deri në 15.30, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës Dimitar Pandilov, objekgtet me numrat 1, 2, 3, 3a, 4, 4a, 5, 7, 9, rruga Pitu Guli, Ambasada e Polonisë dhe ndërtesat përreth në rr. Pitu Guli në Komunën e Qendrës.

Në periudhën nga ora 09.00 e deri 15.00, një pjesë e konsumatorëve të rrugëve në Lisiçe të Poshtme dhe të Epërme nga ora 09.00 e deri 15.00 kafeneja “Lezet”, rruga Strasho Pinxhur numrat: 4, 6, 8, 10, 12, bulevardi Kuzman Josifovski Pitu mumrat: 4, 6, 8 në komunën e Aerodromit.

Nga ora 09.00 e deri në 15.00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugëve: 4, 6 dhe 7 në fshatin Batincë në Komunën e Studeniçanit dhe në periudhën nga 09.00 e deri në 15.00, konsumatorët: Industria e mishit “Uka komerc” .

Thertorja “Vilan” dhe një pjesë e fshatit Lubin në Komunën e Sarajit. Në këtë komunë pa energji elektrike nesër do të jenë konsumatorët e një pjese të fshatit Rashçe.