Për shkak intervenimeve teknike në rrjetin elektrodistribuues nesër pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve nga Komuna e Sarajit, kumtojnë nga QRMK – Shkup.

Në periudhën prej orës 09:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e fshatit Svillare e Poshtme dhe fshati Svillare e Epërme, Komuna e Sarajit.