Nesër pas namazit të Xhumas bëhet varrimi Remetulla Abdurahimit i cili humbi jetën shkaku i aksidentit në rrugën Shkup-Tetovë.

Varrimi do të bëhen në fshatin Debresh të Gostivarit, tek varrezat e fshatit.

Nga ky fshat është edhe Valdeta Hamiti nëna e dy fëmijëve.
Ndryshe aksidenti tragjik në rrugën Shkup – Tetovë mori 14 viktima dhe mbi 30 la të lënduar.