Nënkryetari i BDI-së, Nezat Bejta, me rastin e ceremonisë për shënimin e 18 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, shkruan se kjo marrëveshje u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së.

Ja postimi i plotë i Bejtës në Faceboook:
Nga ceremonia e shënimit të 18 vjetorit të arritjes së Marrëveshjes së Ohrit

Marrëveshja e Ohrit u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së. Marrëveshja paqësore hapi rrugën e të drejtave dhe barabarësisë së plotë.
Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot.
Gjuha Shqipe Flamuri Kombëtar Universitetet në Gjuhën Shqipe Përfaqësimi Adekuat Poste kyçe në Shtet…
… Vazhdojmë